Webb

Nedan listas de webbplatser som jag har skapat. Här visar jag upp både uppdrag från företag och enskilda personer, men även skolprojekt. Klicka på varje webbplats för att se den i sin helhet. Webbplatsen du befinner dig på just nu är skapad med PHP, JavaScript, HTML och CSS.

Åängen B&B

Åängen B&B

Denna webbplats har skapats i WordPress. Här har ett eget tema skapats med hjälp av PHP, JavaScript, HTML och CSS. All content på webbplatsen har sedan skapats dynamisk genom WP-admin.

Vandringsguiden

Vandringsgruiden

Vandringsguiden är ett fiktivt företag med fokus på vandring. Webbplatsen är skapad i kursen typografi. Inför denna uppgift fick man den text som finns under "blogg" och uppgiften gick ut på att göra denna text lättläst och snygg.

Hundbloggen

Hundbloggen

Hundbloggen är en blogg skapad med PHP, MySQL, JavaScript, HTML och CSS. Här kan man registrera sig, logga in, skriva inlägg, kommentera andras inlägg samt följa andra användare.

Portfolio

Gortons portfolio

Med hjälp av wordpress har här en fotografportfolio skapats. Här har olika plugins använts för att skapa olika delar på webbplatsen.

Vikens färdtjänst

Vikens färdtjänst

I kursen Webbanvändbarhet ligger fokus på att skapa webbplatser som fungerar för alla oavsett funktionsvariation eller hjälpmedel. Här har en fiktiv webbtjänst för färdtjänstbokning skapats med HTML, JavaScript och CSS.

Skog AB

Skog AB

Här har ett eget tema skapats i WordPress för det fiktiva företaget Skog AB. Med PHP, JavaScript, HTML och CSS har webbplatsen byggts upp, och allt innehåll har sedan lagts in via WP-admin.

Merlins Foto

Merlins foto

Merlins Foto är en fiktiv webshop som säljer fotoprylar. Webbplatsen är skapad i kursen Digital bildbehandling för webb med fokus på att skapa responsiva bilder i olika bildformat och med små filstorlekar.

Röris

Röris

Röris är ett fiktivt företag som arbetar med VVS. Webbplatsen är skapad i kursen Webbutveckling III. Här har Github, Gulp, SASS, HTML och JavaScript och TypeScript använts. För fullständig kod, besök Github.